2021-04-03
觀塘工廈平食手工和牛漢堡 — Burger Saan🍔放工就同左朋友喺觀塘工廈嗰度覓食,呢一間Burger San嘅裝修環境舒適,有少Cafe嘅感覺。▫️佢係$98一個套餐就係包漢堡包、薯條🍟同汽水🥤真係超抵!平時一個漢堡包都可能要成$80幾$90,重要係和牛漢堡🤩而且個漢堡包都好大份!▫️佢嘅漢堡包皮就係比較鬆軟,不過就冇煎過嘅,見到係有查咗牛油嘅。而佢嗰個牛肉漢堡就係用和牛黎製作,食落好juicy!夠曬多汁!醬汁就係經典醬汁,食落酸酸甜甜,而且仲有洋蔥再加埋生菜做餡料,口感豐富!個漢堡包嘅厚度係一啖咬落去都吳唔曬!要分開兩啖咬先咬到😂▫️紫菜薯條🍟而佢哋嘅薯條就係粗薯條好大條,配上紫菜,薯條炸得好香脆,薯條份量都幾多!▫️地址:保家山 (觀塘)觀塘開源道60號駱駝漆大廈三座5樓O室▫️為食指數:8(10分為最多)抵食指數: 7
紫菜薯條🍟
▫️
地址:保家山 (觀塘)
觀塘開源道60號駱駝漆大廈三座5樓O室
▫️
為食指數:8(10分為最多)
抵食指數: 7