2023-06-11
觀塘工廈有格調西餐🐰同朋友揀左2人套餐$398,原價$658,同場另外仲有海鮮任你夾自助晚餐,大家可以因應自己需求去選擇。🥕西班牙蒜片蝦多士⭐️⭐️⭐️⭐️☆幾隻蝦好新鮮即撈即炒,炒得好香口重蒜片,蝦肉十分爽口彈牙,再配上烘過既多士十分夾!🥕燒牛肉凱撒沙律⭐️⭐️⭐️⭐️☆有4大塊燒牛肉,牛肉顯嫩紅重牛味易入口,夾埋沙律菜食別有一番風味,沙律菜爽脆新鮮。🥕是日餐湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日係南瓜湯,飲落好香甜,非常濃厚順滑!🥕燒澳洲T骨配燒汁⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2大塊澳洲T骨叫左7成熟,肉味非常重油脂好香,肉質嫩滑肥美,燒汁調味剛好不會完全搶晒肉味。🥕千島蟹肉雙重芝士披薩⭐️⭐️⭐️⭐️☆係薄底披薩,滿滿既芝士舖晒係面非常邪惡,千島醬薄薄一層夾雜住蟹肉,非常鮮美,兩者配搭無得輸!🥕餐飲⭐️⭐️⭐️⭐️☆叫左凍檸水和熱奶茶🥕甜品⭐️⭐️⭐️⭐️☆係芒果和抹茶雪糕再配布朗尼,不會太甜剛剛好。上菜速度會睇住食客既速度去上,依點感覺非常良好!播住舒情英文歌十分放鬆,座位寬敞環境空間感大,更有2部飛鏢機和一枱桌球俾大家玩樂下。店員服務態度良好,需加一服務費。======詳情======Give Me 5觀塘鴻圖道90號5樓👣觀塘站B2出口步行約8分鐘===
🥕西班牙蒜片蝦多士⭐️⭐️⭐️⭐️☆
西班牙蒜片蝦多士
西班牙蒜片蝦多士
🥕燒牛肉凱撒沙律⭐️⭐️⭐️⭐️☆
燒牛肉凱撒沙律
🥕是日餐湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
是日係南瓜湯,飲落好香甜,非常濃厚順滑!
餐飲
🥕餐飲⭐️⭐️⭐️⭐️☆
叫左凍檸水和熱奶茶
餐飲
🥕甜品⭐️⭐️⭐️⭐️☆
係芒果和抹茶雪糕再配布朗尼,不會太甜剛剛好。
甜品
上菜速度會睇住食客既速度去上,依點感覺非常良好!
======詳情======
Give Me 5