2023-11-03
🧭獨特體驗:如果要選一間鋪,去代表觀塘工廈餐廳,我一定選Factory 99。超大的餐廳面積,工業風,同埋適宜的餐牌(有下午茶、lunch、晚市),超級齊全。野食方面,焗豬扒飯係經常賣哂的,如果想平啲係下午茶時間過黎食,都要夾到剛剛好下午茶時間一開始就去到鋪度。不然午市就已經賣哂料了。之前佢都結左業一排。所以你見我影左張相係無左招牌,就係果日我去果度影相......結業就一定要過黎食最後一餐。啲野食就係果時影的。扒好、甜品靚。點解都要執呢......疫情之下都無計,開一間咁大的餐廳,成本太高喇。之前賺左都唔夠依家虧。🍳食物質素:高性價比。比得呢個錢食呢個質素無得投訴啦。🍴推薦搭配:焗豬扒飯加凍奶茶,下午茶時段黎食最抵哦。2:30過黎吧。🪑環境座位:超大,有同學會要10~12個人,都可以係呢度book場。佢地真係比到位你搞。我之前就係咁,佢地有獨立房可以比你坐好多人🚗交通:觀塘地鐵站行一陣💰人頭費:60~120。睇你係下午茶定係午餐時段過黎
🍳食物質素:高性價比。比得呢個錢食呢個質素無得投訴啦。
🚗交通:觀塘地鐵站行一陣
💰人頭費:60~120。睇你係下午茶定係午餐時段過黎