2023-04-24 53 瀏覽
今日我去咗小胖台灣料理食飯,同大家講吓我叫咗咩野食啦。首先,我哋嚟到呢度最想嚟食嘅當然係三杯蜜汁烤雞排便當啦!雞排香脆多汁,個蜜汁嘅甜味啊好啱我嘅胃口,令我嘅味蕾都好滿足。仲有呢個便當嘅份量啊真係好豐富,啱晒我嘅胃口啊!之後呢,就到嘅珍珠奶茶,啱啱一入口,就飲到濃郁嘅味道,真係令我嘅味蕾都好滿足啊!我哋嘗試咗鹽蒜四季豆。豆好爽脆,仲有啲鹽蒜嘅味道,真係好開胃啊!調味啱啱好,又唔會太過咸,啱晒我嘅口味!最後,我哋嚟到嘅係麻辣鴨血燥寬粉。鴨血同埋寬粉依個配搭,真係好有嚼勁啊!唔會太辣,啱晒我嘅口味!總括而言,我哋嚟到呢度食嘢真係好開心!啲食物啊份量豐富,味道都好正啊!而家我嘅胃都好滿足啦!小胖台灣便當 (福昌大廈) (觀塘)觀塘開源道63號福昌大廈地下A11號舖
今日我去咗小胖台灣料理食飯,同大家講吓我叫咗咩野食啦。

小胖台灣便當 (福昌大廈) (觀塘)
觀塘開源道63號福昌大廈地下A11號舖