2024-10-02
呢晚約咗個觀塘返工嘅朋友食晚餐,佢提議嚟駱駝漆一座嘅👉🏻巴巴串 食串燒放題🍢🍢🍢朋友話佢同同事個個星期都上嚟食一次😂呢度分3個setA set係自轉串燒放題🍢B set係A set + 美國安格斯牛放題C set係B set + 美國SRF和牛&西班牙伊比利亞黑毛豬放題我地揀咗B set,可以任食安格斯牛板腱|安格斯牛仔骨|安格斯牛粒|安格斯封門柳|皇室無激素豬腩肉|雞泡魚乾|鮮甜扇貝|脆炸榴槤波波同埋喺出面嘅自助區自助區有多款串燒|前菜|熱盤|甜品|雪糕|飲品呢度個燒爐有自轉系統,放串燒上去就識自轉,唔駛自己落手轉非常方便,亦都唔駛驚d串燒痴住個網會燶👍🏻由於我同朋友都係食肉獸🥩🥩🥩我地叫咗好多轉安格斯牛板腱|安格斯牛仔骨|安格斯牛粒|安格斯封門柳😍呢d唔係串燒類就可以放上個網度燒,肉嘅質素幾好👍🏻呢d都可以任叫實在太正😍😍😍出面串燒有牛柳串|雞柳串|雞翼串|牛肋肉串|粟米串|多春魚串|墨丸串等…燒到差唔多熟仲可以搽蜜糖🍯/醬汁調味👍🏻呢度飲品除咗罐裝同盒裝飲品外,仲有五花茶同酸梅湯可以斟嚟飲,食完串燒飲返杯清吓熱氣👍🏻朋友唔介紹都唔知呢度有間性價比咁高嘅串燒放題餐廳,下次叫埋屋企人
呢度分3個set
A set係自轉串燒放題🍢
B set係A set + 美國安格斯牛放題
我地揀咗B set,可以任食
同埋喺出面嘅自助區
自助區有多款串燒|前菜|熱盤|甜品|雪糕|飲品
朋友唔介紹都唔知呢度有間性價比咁高嘅串燒放題餐廳,下次叫埋屋企人過嚟食先😋