觀塘新開的cafe,係宏利金融中心入面地下。空間寬敞,窗口高枱對住落地玻璃。當日到達係門口張望左一陣,有店員安排座位。揀好食物後,係收銀處落單比錢再講低坐邊度。-💸全日窩夫套餐$118整體感覺普通,各種配料都係可以接受,但唔突出。想講下窩夫,兩塊加埋穿左四個窿,有偷工減料之嫌😂入面氣孔多,餅身薄,係屬於薄脆款窩夫,而非口感扎實類型。-💸西班牙蛋餅$88上面食落好似蒸蛋,下層鋪左d薯仔粒做底。蛋唔會煮得太老,薯粒咬落去係薯蓉口感。雖然配料只有煙肉燈籠椒同洋蔥,但蛋同薯粒加埋味道係非常討好,就算味道單一都想繼續食。-💸Hot chocolate$4275%朱古力,偏苦澀帶酸。千祈唔好諗住係甜甜地嘅朱古力就叫左😂唔係人人接受的味道!-💡去果次係假日,下午1點到達馬上有位,但1點半後門外開始現長龍。要食就早d到啦😎
💸全日窩夫套餐$118
💸西班牙蛋餅$88