🍱餐廳名字:ASK cafe🧑‍🏫性價比:🟢🟢🟢🟢🟢🧭美食體驗:觀塘新開打咭咖啡店。綠色花海天地。📸打咭體驗:咖啡店以湖水綠作為基調,過黎影相的話可以著番相同色系既衫。鋪頭係1:30的時候依然好多人,想慢慢影相的話可以2:15左右黎,到時附近番工既人都會上番樓了。🧑‍🍳服務:一流,店員好勤力。而且coffee print好好玩,我都印左兩隻貓頭鷹。🍳食物搭配:意式茄蓉焗豬扒飯 128元 🥘招牌焗飯名不虛傳,微焦的口感有種香脆的口感,蕃茄汁都做得好開胃。不過整體少少太過酸,未食過好值得食牛油果帶子意粉 148元 🍝味道精新,帶子彈牙,份量適中。最重要係成個配色都好襯餐廳,叫黎打咭一流。coffee print 的朱古力、咖啡 🦉去到餐廳,負責人會比餐廳的咭片你,你再跟電話號碼wts圖片比佢地,佢地就可以將圖案印係咖啡入面。精準度都好高。成品做左出黎之後好開心,勁靚!好好玩啊。🚗交通:佢近觀塘海濱果邊,要行少少路,但都唔算太遠

🍱餐廳名字:ASK cafe
🧑‍🏫性價比:🟢🟢🟢🟢🟢
🧭美食體驗:觀塘新開打咭咖啡店。綠色花海天地。
🍳食物搭配:
意式茄蓉焗豬扒飯 128元 🥘
牛油果帶子意粉 148元 🍝
coffee print 的朱古力、咖啡 🦉
🚗交通:佢近觀塘海濱果邊,要行少少路,但都唔算太遠
2023-12-07
用餐優惠