2024-11-18
裕民坊開咗呢間一直都有唔錯性價比嘅日式料理店舒適嘅日式木系裝修 都為用餐氣氛加左分德美嘅menu真係好多元化魚生飯/鍋物/炸物/前菜/串燒/壽司/手卷/刺身/甜品/日式酒品等 選擇非常多 食材亦都夠新鮮係出開觀塘食晚飯嘅好選擇🥢德美海膽魚生飯👉🏻多款魚生飯配搭中 選了呢款望落好豐富嘅魚生飯 總共有8款生/熟海鮮刺身 亦都有鮮甜味 醋飯口感軟糯好味 另外會附麵豉湯和沙津 係高性價比嘅丼飯🥢野菜牛肉鍋👉🏻除咗刺身我都喜歡暖笠笠嘅日式鍋物 推薦壽喜燒風味嘅野菜牛肉鍋 除咗鋪滿嘅牛肉和菜之外 還有滑豆腐、冬菇、大蔥、粉絲等 份量都幾多🥢吉列廣島蠔👉🏻炸物、串燒等熟食都有好多款 吉列廣島蠔都係唔錯嘅選擇 外皮炸得酥脆 中間口感creamy 🥢三文魚手卷🥢池魚壽司👉🏻係多款壽司和手卷中會出現特價款 今日有三文魚手卷和池魚壽司 刺身真係新鮮好食晚市會送每人一客甜品今日係芝麻糕 味道唔會好甜 但好有芝麻香
舒適嘅日式木系裝修 都為用餐氣氛加左分
德美嘅menu真係好多元化