觀塘海濱附近有間好日本風嘅居酒屋,門口掛咗燈籠,主打磯燒海產、時令刺身,店內黑板度寫咗當日新鮮貨,最重要喺Keep住張單,2個星期內再去幫襯就可以享有85折優惠,啱晒附近嘅打工仔😍⭐️甲羅燒🦀 $78隔離有個爐即場烹煮,配埋餅乾食,鮮味十足。⭐️雞肉丸串 $78雞肉撈咗少少雞軟骨落去🐓,好有口感,沾雞蛋黃同醬油一齊食,食落好順滑😋⭐️壽司拼盤 $188一嚟到個賣相已經好靚,特別係個帶子,油光滿滿,醋飯味道啱啱好,軟硬適中,呢個拼盤都好豐富,除咗有帶子之外,仲有三文魚籽、吞拿魚腩、油甘魚 、三文魚、炙燒劍魚、炙燒左口魚,每樣壽司都好新鮮,我自己最鍾意梗係帶子、同埋炙燒系列☺️☺️💕⭐️深海池魚薄切$180不得不提師傅嘅刀工好好,每一片刺身都好薄🐟,厚薄適中,池魚唔算係濃味嘅魚,加上少少柚子豉油食,好清新,好啱夏天😋⭐️牛油果軟殼蟹卷 $88 一份有六件,餡料都幾豐富,酥脆軟殼蟹大大隻,夾埋牛油果🥑簡直係絕配!!⭐️牛肉烏冬 $88湯底唔算好濃味,淡淡地啱啱好,烏冬係幼身嘅,彈牙,亦很掛湯,配上肥牛、野菜、鳴門卷等配料,相當豐富~~另外值得一提嘅係呢度嘅店員服務質素好好!!又好哋提前我哋刺身唔好放太耐先

⭐️甲羅燒🦀 $78
隔離有個爐即場烹煮,配埋餅乾食,鮮味十足。

⭐️雞肉丸串 $78

⭐️壽司拼盤 $188

⭐️深海池魚薄切$180

⭐️牛油果軟殼蟹卷 $88

⭐️牛肉烏冬 $88

另外值得一提嘅係呢度嘅店員服務質素好好!!又好哋提前我哋刺身唔好放太耐先食,如果唔係會有細菌~~離開觀塘海濱呢邊玩嘅不妨夜晚喺度食埋飯先走💜