嘩嘩嘩💥今日同老公食咗一頓正翻天嘅晚餐。食完成個人都滿足到停唔到口,驚你唔知所以一定要share下佢啲菜式 ‼️‼️總共叫咗五款菜式,實在係太過癮了,物超所值!食到我同老公都超滿足!😋😋✅首先就係相馬嘅「芝士龍蝦湯茶碗蒸」。啲龍蝦湯配上芝士,每一啖都充滿咗濃郁嘅芝士味同海鮮嘅鮮味。味道香滑得黎又唔會過厚重,實在係美味啊!💁‍♀️💁‍♀️✅其次就至少試一試「任食惹味龍蝦雞煲」。喺相馬,呢個雞煲實在太吸引喇!啲龍蝦配上雞湯,味道清甜得黎又唔會太鹹。成個口感就好似喺口脣間爆開咁,滋味豐富,真係送味又送飽!🙆‍♀️🙆‍♀️✅任食放題當然唔少得海鮮!我哋點咗個「極尚龍蝦蒸海鮮」,每樣海鮮都新鮮得黎爽口,不論係龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌定係扇貝,食落去都好有海鮮味,新鮮喺口間一爆咁香滑!🦐🐟🦞🦪🍤✅相馬嘅「甜豉油湯底」味道清新,冇蓋過食物嘅原味。佢哋個湯底熬咗好耐🍲🏮✅最後當然唔少得個「任食多款口味單骨雞翼」,啲雞翼係炸得酥脆,食落去有一種滿足感!佢哋百分百係自家製,一定要試下!😍😍整體黎講,相馬日式火鍋成日都好受歡迎,今晚揀咗佢實在係無誤!服務態度都好好,環境舒適,我同老公都好鐘意👍👍。去過相馬,千祈勿錯過佢嘅

整體黎講,相馬日式火鍋成日都好受歡迎,今晚揀咗佢實在係無誤!服務態度都好好,環境舒適,我同老公都好鐘意👍👍。去過相馬,千祈勿錯過佢嘅美食! 💕💕
2024-08-20