2022-08-20
康寧道嘅呢間餐廳真係好特別,之前行過以為係茶餐廳,有次夜晚經過竟然有驚喜,原來有得食烤魚雞煲,仲有得預訂海鮮餐同加工海鮮,真係估佢唔到👏🏼.✔️特色烤魚套餐 $288 (連飲品白飯)🔸 酸菜口味,江團魚烤魚有7種口味可以揀,就連魚都有4款可選。問咗店員,邊款魚最少骨,佢介紹咗江團魚👍🏻 而口味我哋就揀咗酸菜😋烤魚份量十足💯 店員真係無介紹錯,呢款魚真係啖啖肉,食落無腥味,又唔使怕哽骨。酸菜湯夠惹味,仲有大量配料,例如豆卜、木雲、醃菜、水晶粉等等,索汁食一流,真係好滿足。.✔️晚市小菜二人餐 $168 (連飲品白飯)呢個海鮮餐真係好抵食,可以喺30款小菜入面揀兩款小菜,仲包雞蓉粟米羹同白飯飲品。懶得煮飯或者諗唔到食咩嘅時候過嚟就啱晒🤓🔸金銀蛋肉碎浸菜心金銀蛋肉碎鋪滿碟面,非常足料👍🏻 夾埋菜心食,味道真係啱啱好。.🔸XO醬粉絲蒸開邊蝦擺盤好用心👍🏻 蒜蓉鋪滿喺開邊蝦上面,食起來超惹味,送飯一流。墊底嘅粉絲同金菇索晒啲精華同XO醬,真係超惹味。.值得一讚,店員都好nice好好服務,座位又坐得舒服,有機會會再來✔️
✔️特色烤魚套餐 $288 (連飲品白飯)
🔸 酸菜口味,江團魚
✔️晚市小菜二人餐 $168 (連飲品白飯)
🔸金銀蛋肉碎浸菜心
🔸XO醬粉絲蒸開邊蝦