餐廳: Simp.lane
資訊:

我未去過貓貓cafe 一直都想去下😂 今次第一次捉埋👦一齊黎chill下😍 呢度環境好闊落,坐得勁舒服😌 可以係度傾好耐計!呢度仲有2隻貓貓大人,一隻叫阿里(好大隻😂) 同埋 一隻叫多比!🐱 店鋪坐鎮兩大頭!·🌟香煎鮮蝦青醬意粉🍝$98青醬掛滿曬每一條麵!份量都幾多!食得好飽~蝦仁爽脆彈牙🦐 連少少黑椒調味😌 一啖一啖越食越上癮😄 (不過如果少d橄欖油就💯 因為可能本身青醬佢會有油份👅)·🌟芝士牛角酥配香滑炒蛋🥐$78呢個brunch豐富得黎又唔會好似all day breakfast個種多到好heavy!有件牛角包窩夫,口感內催外軟帶有牛油香,鹹香鹹香,配上滑蛋🍳 好正😍 (同埋我好鍾意個薯條🍟既質感!炸得啱啱好 外脆內軟又唔會油!) 清晒✅·🤍抹茶鮮奶🍵 +$18 & 港式奶茶🥤+$8奶茶味道正常😌 同埋唔會太甜既抹茶牛奶~🍵 味道剛剛好👌·Overall: 建議大家黎下午茶一下!真係環境好闊落好舒服~仲有兩隻貓貓😍🐱 員工們都好熱情又好nice!😄 係一個開心既brunch😍 星期日放假既good start😭·評分🪄 (滿分5🍑)人均:$100 up味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑

🌟香煎鮮蝦青醬意粉🍝$98

🌟芝士牛角酥配香滑炒蛋🥐$78

🤍抹茶鮮奶🍵 +$18 & 港式奶茶🥤+$8
奶茶味道正常😌 同埋唔會太甜既抹茶牛奶~🍵 味道剛剛好👌

評分🪄 (滿分5🍑)
人均:$100 up
味道:🍑🍑🍑🍑