之前去過九龍灣分店,幾中意佢既咖啡,有特色! 今次近近地去觀塘試吓,呢間以小店形式感覺比較relax。本來想黎試下pour over coffee 點知手沖豆無貨不過呢度既Honey comb coffee , brûlée cappuccino 依然亮眼😋House blend既espresso 豆唔錯💕☕️Honey comb coffee以為只係普通一杯上檯,原來係一set。熱奶上面放上蜂膠捧,espresso 分開上。將蜂膠放入熱奶拌勻,再倒入Espresso,蜂蜜既香甜加上膠質天然又滋潤☕️Brûlée cappuccino Cappuccino 既奶泡上加上一層creme brûlée既焦糖面,焦糖濃香脆口,為奶泡增添一點甜。伴碟既咖啡豆形蛋糕仔都好可愛💕🍴All day breakfast 週末悠閒坐低食個全日早餐充充電,樣樣有D砌埋一大碟經已好豐富。入面有齊甜蜜糖豆、捲成花形咸香三文魚、薄煎脆香雞扒、炒滑蛋、新鮮沙律菜及烘牛油多士,大滿足!成隻碟咁長既角切哈蜜瓜超驚喜,享受一下純大自然果香,果肉啖啖多汁甜入心,清新涼透!🍴蒲燒鰻魚飯鰻魚飯我至Like! 肉厚肥美,原條切開幾

之前去過九龍灣分店,幾中意佢既咖啡,有特色!
今次近近地去觀塘試吓,呢間以小店形式感覺比較relax。
本來想黎試下pour over coffee
點知手沖豆無貨
不過呢度既Honey comb coffee ,
brûlée cappuccino 依然亮眼😋
House blend既espresso 豆唔錯💕

☕️Honey comb coffee

☕️Brûlée cappuccino

🍴All day breakfast

🍴蒲燒鰻魚飯
鰻魚飯我至Like!
肉厚肥美,原條切開幾件叠放,加埋大堆頭既香噴噴炒蛋,上面仲有好多芝麻粒伴紫菜碎,感覺唔錯

鰻魚肉咬落軟嫩好Juicy,配埋淋喺鰻魚面濃稠又甜甜地既燒鰻魚汁,仲有鮮黃色既滑蛋夾埋食,個口細D都放唔哂入口,邪惡又吸引!