2018-07-04 121 瀏覽
平時都唔為意東廣場有咁多野食然後仲比我發現觀塘有一間咁正宗既西班牙餐廳!黑毛豬聽就聽得多 真係未試過!深海八爪魚凍盤食個凍盤做前菜開開胃先 幾有咬口 幾新鮮24個月橡果黑毛豬火腿、36個月橡果黑毛豬火腿、西班牙黑毛豬火腿三款慢慢食慢慢品嚐 原來真係好唔同 配埋芝士食....真係.......密密食...唔好比佢停呀而我個人最中意24個月呢一款 味道鹹宜得黎 又唔會太油膩喎 高質高質!橡果級黑毛豬極品梅頭叉燒見人地食評話餐廳必點食之前 對我黎講 佢真係只係一舊叉燒但食左之後 我要即刻收番呢句咁侮辱既說話原來...叉燒.....可以咁!好!食!架!!!!!!烤西班牙T骨扒黎到雖然話豬係重頭戲 都要試下其他肉類既吖 佢啲牛又唔會完全失色喎 肉煮得岩岩好 好juicy!!!西班牙海鮮飯一黎到好有睇頭!皆因佢好大兜!仲有蝦 八爪魚粒 原來係用海鮮湯煮成架 唔怪得啖啖都有海鮮味呀一班人一齊share黎食 岩岩好 大家都好滿足
平時都唔為意東廣場有咁多野食

食個凍盤做前菜開開胃先 幾有咬口 幾新鮮

見人地食評話餐廳必點食之前 對我黎講 佢真係只係一舊叉燒
但食左之後 我要即刻收番呢句咁侮辱既說話
原來...叉燒.....可以咁!好!食!架!!!!!!

烤西班牙T骨扒
黎到雖然話豬係重頭戲 都要試下其他肉類既
燒西班牙T骨扒
西班牙海鮮飯
一黎到好有睇頭!皆因佢好大兜!

一班人一齊share黎食 岩岩好 大家都好滿足
烤橡果級黑毛豬夾心肉扒