呢個星期五晚上, 我同班friend決定去嘅地方就係位於觀塘嘅Mini Friday, 呢度環境悠閒, 好啱我哋嘅風格 🍸! 🌟首先,選了個「韓式辣醬炸雞」🍗,呢隻雞肉好juicy同香口, 配上辣醬, 好多層次,片刻間已經食晒!一試就知有幾好味!🌟跟住就係「蟹膏蟹肉薄餅」🦀, 唔使講,見到就知一定好味! 以佢厚實嘅蟹肉同滿滿嘅蟹膏,滿足我哋嘅味蕾, 唔怪得我哋食完仲想再嚟!🌟「火焰脆燒德國咸豬手」🔥 真系每枱必點。 德國咸豬手喺度整得啱啱好, 酥脆嘅表皮同燒得震震有味嘅肉,嗰種口感,食咗一口就會一直想再食!🌟最後黎喺甜品「意大利芝士蛋糕」🍰,每一口都似係在咽喉間融化,好rich純正嘅芝士味,完全唔會過甜,給我一口接一口,怕咗都停唔到!呢間餐廳嘅服務實在要讚一讚👍,雖然我哋嗌得滿頭大汗,但係佢哋對我哋服務態度始終保持100分,食物又好快送到我哋面前,真心單抵佢哋💯!係咁嘅,如果你都係同我一樣食得出美食嘅人,快啲嚟呢間係觀塘嘅Mini Friday,同我哋一齊享受美食吧!我哋下次再見,希望下次可以同你一齊享受一頓美食盛宴🤗! 味覺大滿足就喺呢度啦🎉!