2024-11-23 58 瀏覽
趁住星期六日去咗觀塘嘅駱駝漆行吓街,睇吓有咩特別嘢買🤓行到有啲肚餓又唔算勁肚餓就去咗食個小食先😙邊諗到原來食完都勁飽🤣🍴牛肉卷 $45呢個牛肉卷真係唔少得!次次去食呢一間嘢都一定會叫!佢哋用嘅牛肉係美國進口💗,份量多到你會驚😆!裡面仲有洋蔥粒🧅、番茄🍅同埋青瓜絲🥒,咬落去口感好豐富。🍴雞肉卷 $45雞肉卷都唔錯咖!份量都多🤓,肉質超juicy,食嘅時候仲會流汁🤣。雞肉係有有醃過,但味道冇咁重,醬汁都比較清淡,唔會咁油膩😙🍴香嫩雞肉我哋呢一個飯都係叫做雞肉飯,最特別係用咗薑黃飯🤩,粒粒分明,仲有青瓜絲🥒、洋蔥🧅同番茄🍅,食落去唔會覺得膩😙☕️凍美式咖啡 & 凍拿鐵咖啡 $35仲有,佢哋嘅咖啡而家有買一送一優惠,真係好抵飲🤩!整餐食落去真係好滿足,份量夠又可以試到啲特別嘅菲律賓菜,開心到飛起!下次再去試其他菜式!

🍴牛肉卷 $45

🍴雞肉卷 $45

🍴香嫩雞肉

☕️凍美式咖啡 & 凍拿鐵咖啡 $35
仲有,佢哋嘅咖啡而家有買一送一優惠,真係好抵飲🤩!