⭐️Cold cut platter $88platter入面有『西班牙火腿,芝士,紅酒燴梨🍐』風乾 24個月嘅火腿味道唔會太重,咸香味十足。cold cut入面的羊奶芝士with Smooth texture,唔會羶。紅酒燴梨甜甜地酸酸地,可以解膩,中和返,切多幾片會滿足啲。⭐️Mojito 羊肉串燒 $78羊肉炭烤味好香,用咗青檸同薄荷咗sauce,中和羊肉既羶味,而且juicy!⭐️ 西班牙薯仔蛋餅 $98西班牙薯仔蛋餅is always my fav in tapa's world. 呢度嘅蛋餅size啱啱好,細細個,但好厚,蛋味香濃,入邊仲有啲薯仔粒,加左火腿另成件事加上一層鹹香😍⭐️烤煎慢煮西班牙黑毛豬鞍架配些厘醋燒汁伴炸薯粒 Iberico pork chop in sherry vinegar gravy $158黑毛豬鞍架都幾大件!重點係,我真係好surprise,首先個豬已經勁Juicy,同埋冇諗過豬鞍可以整得咁軟腍😳令我更加驚喜嘅係伴碟嘅炸薯粒‼️‼️‼️ 粒粒香脆,好令我懷念法國食油封鴨嘅半碟薯仔粒😝估唔到喺香港都有廚師會留意呢啲細節!⭐️ Red sangria $45/HH
⭐️Cold cut platter $88

⭐️Mojito 羊肉串燒 $78

⭐️ 西班牙薯仔蛋餅 $98

⭐️ Red sangria $45/HH / $60/NH
西班牙菜一定唔少得嘅sangria~ Sangria水果配搭種類可以有好多,呢度酒味唔太濃,果味較重,比較易入口!一邊食住tapas飲就最適合不過🍹