2023-08-01 1812 瀏覽
最近去咗觀塘光榮米線食嘢,就喺駱駝漆大廈,位置非常方便!餐廳有好多選擇,總有一款會啱你食而且位置都好多,無論放lunch定放工之後都會揾到位食飯我地兩個人食咗幾款唔同嘅菜式,包括酸辣湯米線配豬軟骨、腩肉同雞翼尖🍲,叉燒炒蛋飯🍳🍚同麻辣拌豬耳🐷我同朋友都食得好滋味😋首先講酸辣湯米線,湯汁好正好開胃🤤,酸酸辣辣嘅味道好啱我嘅口味❣️米線又好滑口,配埋豬軟骨、腩肉同雞翼尖,啱曬我依個食肉獸🤪,令我食完之後都想再嚟一碗!肉質都好鮮嫩,味道都好入味,尤其豬軟骨好入味好濃郁😛,真正做到入口即融🤩叉燒炒蛋飯就更加唔洗講,啲叉燒肉好香好滑,炒蛋又好嫩😋加埋豉油撈埋飯一齊食真係好好味!😍 份量亦都好多,我朋友勁擦得都差啲食唔曬🤰🏻特別要講下佢個豬耳,好耐冇食過咁正嘅麻辣拌豬耳🥺豬耳好香口,麻辣醬汁亦都好正🤤如果你鍾意麻辣嘢,就一定要試下啦!總括嚟講,光榮米線真係一個性價比超高嘅菜餐廳💛💛 食物新鮮,價錢亦都好實惠。如果你鍾意麻辣菜式、酸辣米線就一定要嚟試吓啦😎地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座2樓U2號舖
最近去咗觀塘光榮米線食嘢,就喺駱駝漆大廈,位置非常方便!
餐廳有好多選擇,總有一款會啱你食
而且位置都好多,無論放lunch定放工之後都會揾到位食飯
我同朋友都食得好滋味😋
叉燒炒蛋飯就更加唔洗講,啲叉燒肉好香好滑,炒蛋又好嫩😋
加埋豉油撈埋飯一齊食真係好好味!😍
份量亦都好多,我朋友勁擦得都差啲食唔曬🤰🏻
特別要講下佢個豬耳,好耐冇食過咁正嘅麻辣拌豬耳🥺
豬耳好香口,麻辣醬汁亦都好正🤤
如果你鍾意麻辣嘢,就一定要試下啦!
總括嚟講,光榮米線真係一個性價比超高嘅菜餐廳💛💛

地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座2樓U2號舖
2023-07-21