2022-01-13
觀塘中海日升真係有好多嘢食,今次就去試下依間壹.01既台灣菜👀主打魯肉、排骨、牛肉等各類小食,免加一之餘👈🏻14:30後仲有9️⃣折,仲要冇限時任坐任用wifi,真係可以chill下🥰🥰芒果魯肉飯份量十足,足以兩個人食,真係估唔到芒果同魯肉飯可以咁夾架😎😎每一啖都食到魯肉同芒果,甜甜酸酸鹹鹹咁好開胃😆而且佢地既魯肉煮得好入味,又唔會太油太濃味,味道一流😋😋薑蔥排骨飯排骨超大塊,表面炸得好酥脆,食落又juicy多汁💦肉香都幾突出添,配埋薑蔥味道唔錯🤪🤪邪惡蛋之戀外皮好香脆又薄🤤🤤芋泥份量十足爆哂餡加埋肉鬆,咸得黎帶點甜,食落又唔會覺得膩,十分推介👍🏻👍🏻 台北夜市小食拼盤有台灣腸、鹽酥雞、花枝丸,3樣都炸得好香脆🤩🤩食到椒鹽香又唔太鹹wo~我最中意既係花枝丸,粒粒都好飽滿😍😍😍手作芋頭鮮奶中意芋泥既一定會覺得好正😍😍芋泥好綿滑,入面仲有啲芋頭增加口感,飲落又唔會好甜☺️☺️黑糖鮮奶黑糖味好香濃,鮮奶質感亦好厚滑😙😙
芒果魯肉飯
薑蔥排骨飯
邪惡蛋之戀
台北夜市小食拼盤
手作芋頭鮮奶
黑糖鮮奶
黑糖味好香濃,鮮奶質感亦好厚滑😙😙