餐廳: 壹.01
資訊:

2022-04-27 26 瀏覽
🍴熔岩蛋之戀 HKD 39必叫蛋餅‼️係小店既招牌菜黎架🌞今次試呢款係芝士火腿做餡~看似簡單既材料 食落又幾有驚喜😌蛋餅本身煙韌之餘而且面頭有啲炸過既麵包糠?🫣脆脆地增加左口感😆邪惡芝士拉絲 味道濃郁 加埋千島醬都唔會話好膩🥳好食🙆🏻‍♀️🍴香葱紫菜手撕雞飯 HKD 57性價比高🙌🏻因為都算大碗同埋雞件份量都幾多😗 雞肉肉質嫩滑👌🏻仲有啲酸菜青瓜做配料🥒撈完一齊食落好香蔥油味 但係又冇成口油既感覺😌罪惡感都冇咁重😛🍴台北夜市小食拼盤 HKD 36一份有台灣腸 花枝丸同鹽酥雞😆兩款炸物💩👧🏿都一致認為唔錯👌🏻炸粉唔厚 花枝丸大粒彈牙🦷鹽酥雞同樣都係好嫩😆不過重口味💩就覺得如果調味粉再多啲就更好啦🫣🍴全手作芋頭鮮奶 HKD 24超級多芋泥 每一啖都會飲到 好滿足😍鮮奶香甜 就算配上芋泥都唔會覺得膩 又唔會死甜😋唔覺唔覺就飲曬成杯🙈

🍴熔岩蛋之戀 HKD 39

🍴香葱紫菜手撕雞飯 HKD 57