餐廳: 壹.01
資訊:

2022-06-14 88 瀏覽
🥭芒果魯肉飯 $58芒果份量勁多🤩仲要好甜!唔酸🥹🥹魯肉一定係要有厚厚既五花肉先係正宗☺️口感軟綿綿,夾埋芒果一齊食,一種清新口感,芒果有解油膩既感覺🫶😋魯肉汁唔會偏咸,岩岩好,仲有酸菜,口感真係好豐富,絕對係一啖白飯配上滿滿既材料😋👏👏必食💯🐷蜜汁紫菜排骨飯 $60見員工都好推介排骨類別,佢講到明唔用鬆肉粉製作,一於就試下呢個😏排骨勁大塊!好抵食😍排骨係甜甜地既味道,容易咬開,外面鬆脆😋好惹味,佢配菜仲有酸菜同菜脯,我就覺得菜脯可以辣啲會好食啲,因為整體變左偏咸🤔佢下單有得揀多紫菜,跟住半個飯上都紫菜,好正😆😆已附上圖!紫菜飯我加埋啲牛汁食仲正🤤!不坊一試!🐣熔岩蛋之戀 $39火腿、蛋🍳、芝士🧀既經典配塔蛋餅,芝士超多🤤輕鬆拉絲~極度邪惡😋好食!🐮特製肥牛 $25味道係同吉__家既牛肉味道一模一樣🤤如果係一樣味道,仲有咩藉口唔食呢間呢😳?!好入味又好食🥹佢有牛丼類別選擇💁‍♀️因為小編貪心想試晒所有野食,所以單點份肥牛試試😆🐥蘇子青瓜手撕雞 $25我覺得手撕雞唔係甘嫩口,口感差啲🥹我同我朋友都係甘覺得🙈但味道唔錯既,係清新口味。🧉全手作芋頭鮮奶 $24樽裝一半都係芋頭🤩勁足料,每啖都飲到

🥭芒果魯肉飯 $58

🐷蜜汁紫菜排骨飯 $60

🐣熔岩蛋之戀 $39

🐮特製肥牛 $25

🐥蘇子青瓜手撕雞 $25

🧉全手作芋頭鮮奶 $24
樽裝一半都係芋頭🤩勁足料,每啖都飲到芋頭蓉☺️甜度唔會過甜,所以怕甜既朋友們唔洗甘擔心,飲唔晒仲可以拎走飲!

🍋🍋雙檸冬瓜茶 $21
唸起旅行既味道,夜市既風味☺️酸酸甜甜,好解滯!
  • 芒果魯肉飯
  • 拉絲芝士火腿蛋餅