2024-04-07 229 瀏覽
⦁燒肉Combo如果唔食牛的朋友,可以將牛肋肉轉為豚肉或者雞肉。但來到本陣,當然要吃主打的牛肉啦!我選擇的是鹽醃牛肉,牛肉入口即溶,帶着淡淡的牛肉香味。雞肉同豬肉十分之嫩滑。因為天氣熱,所以選擇咗迷你月見冷烏冬。雖然是配角,但用料十足。有雞肉絲、木魚碎、昆布、新鮮Wasabi。烏冬汁可以根據個人喜好,自行決定份量。而新鮮Wasabi將整個烏冬的味道提升,但又不會太辣,十分好吃。 ⦁上級牛肋肉燒肉定食牛肋肉紋理分明,煎的時候,散發出的牛味濃厚,未食已經流口水。牛肋條配埋暖笠笠的飯一齊食,外脆內軟,口感豐富。亦可以配搭自家製牛肉汁,食落就更加好味。套餐所包括嘅湯,湯用了十足,是滿滿嘅昆布,加上香滑雞蛋嘅湯。 ⦁美食自助吧包括沙律,甜點,生果。所有食物都十分之新鮮。沙律生果咬落十分之脆口可以自行配黑醋或者芝麻醬。
⦁燒肉Combo

⦁上級牛肋肉燒肉定食