`✦ˑ ִֶ 𓂃⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹今次去到觀塘呢間隱世小店,真心食物又好味,價錢又平!店員嘅服務態度好Nice,店內位置坐得舒服,Menu嘅選擇亦都非常多,絕對係我會不停encore嘅餐廳!✨軟殼蟹漢堡配薯條份量超大嘅一個main course, 軟殼蟹同薯條美味香脆,漢堡嘅餡料非常豐富,醬汁更加令味道昇華✨煙三文魚凱撒沙律我下午午餐食得比較飽,所以夜晚就食個沙律啦,不過估唔到呢個凱撒沙律嘅份量都幾大,除咗普遍見到嘅羅馬生菜之外,呢度嘅凱撒沙律都幾多其他嘅蔬菜,醬料就自己落嘅鍾意落幾多就落幾多✨凍檸茶好味嘅凍檸茶,有茶記嘅味道,茶底唔會太澀✨Iced mocha呢度嘅mocha偏重啡味,提神一流呀!好飲而且賣相都好靚2024/12`✦ˑ ִֶ 𓂃⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹

✨軟殼蟹漢堡配薯條

✨煙三文魚凱撒沙律

✨凍檸茶
好味嘅凍檸茶,有茶記嘅味道,茶底唔會太澀

✨Iced mocha
呢度嘅mocha偏重啡味,提神一流呀!好飲而且賣相都好靚

2024/12