2022-01-17
再一次出post就想講一間觀塘cafe-boon如好評都會在個人小紅書我唔明點解ig咁多人話好食/環境好/賣相吸引/多種類 ,可能千人千味啦但我都想講一講我既感想我同朋友都去過觀塘唔少cafe,但呢間啲食物都係用世紀級別既難食!蟹肉蟹膏意粉🍝💰148呢個意粉一拎上黎賣相已經唔吸引,啲番茄想點?碟個底唔知係有水未抹乾淨/定夾起個意粉啲水都未琼乾?已經覺得少少覺得伏,諗住可能味道好好 點知第一啖擺落口真係想嘔出黎,係極度腥臭,好似你去街市啲魚檔散發出黎個啲味道/哇 真係新鮮🙄️😂 意粉仲要係凍既🙄️明太子醬薯條🍟$48原本見到係熱門菜式都幾期待,同埋覺得呢啲咁簡單既野食唔會難食得去邊,我冇諗過明太子溝埋沙律醬既薯條都可以咁腥~我朋友話麥當勞好食過佢多多聲/建議大家食菲律賓薯條好過😮💨奶泡伯爵$48朱古力奶泡$48兩杯嘢飲唔係好神級好飲,但係全餐飯最佳,感嘆號❕Ps:其實我地原本仲叫咗一個法式多士加雪糕/但係我地叫佢收走啲意粉薯條既時候店員問我地係咪可以上得甜品, 點知隔左兩三分鐘拎住張單過黎同我哋講我哋冇嗌到甜品/跟住我同返個店員講我話頭先你幫我地落單㗎喎 仲加咗雪糕 之後冇任何反應一句唔好
如好評都會在個人小紅書
但我都想講一講我既感想
蟹肉蟹膏意粉🍝💰148
明太子醬薯條🍟$48
奶泡伯爵$48
朱古力奶泡$48
兩杯嘢飲唔係好神級好飲,但係全餐飯最佳,感嘆號❕
Ps:其實我地原本仲叫咗一個法式多士加雪糕/但係我地叫佢收走啲意粉薯條既時候店員問我地係咪可以上得甜品, 點知隔左兩三分鐘拎住張單過黎同我哋講我哋冇嗌到甜品/跟住我同返個店員講我話頭先你幫我地落單㗎喎 仲加咗雪糕 之後冇任何反應一句唔好意思都無/就走咗去收銀嗰度諗住加返個甜品?我地最後同返佢講唔需要喇/埋單
之後俾💰佢 跟住男店員拎住錢同單過黎找錢給我 一句多謝或者係漏左單都無講 /其實如果係你漏左同我講聲唔好意思幫你落返我都ok /同我講係咪上得甜品轉個頭話我地無落?咁請問你又問我地係咪上得甜品 自己落漏仲要賴係顧客度 一句唔好意思都無,wth?
跟住我同男店員講有無意見反應佢行過黎望住我???我問佢😯意見反應遮係同你講 咁我上網自己講!如果你無收服務費ok無問題👍🏻問題係有呀嘛
環境 差
食物 奇差
店員 唔可以話你地差 係唔識幫客人解決問題
我小紅書個啲有寫開各類餐廳酒店cafe好評 差評
你地呢間 簡直 極度差!