這餐廳的自助餐主題是尋味。尋鮮。帶子自助晚餐, 但全晚就只有二款有類似帶子物體的菜式, 一個是時菜炒蝦仁+好似"手指尾"咁細的疑似帶子東西, 另一個是玉子豆腐上面放了一些用放大鏡才見到, 廚師話係帶子碎的東西! 我是因為鍾意食帶子, 而又見到MENU有多款帶子的菜式, 其中一款"薄切日本帶子片配橄欖油"我以為是一定有得食的, 因為我們是週末收費比較貴的自助餐。點知我問廚師他說是沒有的! 而其他的, 好似沙律咁只有2、3款, 熱盤就只有些CHEAP的菜式, 例如: 關東煮、雞扒、鎮江骨等, 連羊扒、燒牛肉這些普通食物也沒有。 唯一可取的是三文魚刺身, 是厚切的。 甜品方面最似樣的只有CHEESE CAKE, 連雪糕也沒有, 如果我看了之前的2位網友的食評, 我是不會來的! 再之前的食評寫到咁好我諗係因為受到邀請去試食, 咁點都要寫好D啦! 一句講晒, 被個MENU同D相片呃咗, 大家千祈咪中招!

一句講晒, 被個MENU同D相片呃咗, 大家千祈咪中招!
2013-03-30