2014-03-24
是日費用:$172,有加一用膳時間:8:00pm-9:00pm如果你係一個懶睇癈話嘅人,可以依照你注重嘅數字睇文。1.講食 2.講錢 3.講環境 4.講服務⋯⋯1.今次一打開menu,同係酒樓食嘅菜式差唔多。我地就嗌左一個干炒三絲烏冬。同青咖哩海鮮煲(辣)又係一次驚喜,一次失望。佢兩樣一齊上,食左個三絲烏冬,認真講句,佢唔值呢個價。(盛為$62)所以唔多講。之後食個青咖哩,應該係我地味覺有事,完全唔覺個咖哩有辣味。不過佢個咖哩汁都幾好食,有蟹柳,素尤魚,薯仔,紅蘿蔔....其實都好豐富。(女朋友:十分都值6-7分嘅。。。)佢個青咖哩有個鐵兜仔咁。。上菜都好夠熱,不過好快凍左。下次想試個鑊仔系列,隔離飯香嘛。。2.其實今餐都覺得有啲貴,始終得兩個人,嗌唔到幾多野食。同埋真係要識揀,好多都唔太抵食。3.樓面乾淨,不過唔知廚房如何。我只係知,我見到有個男人係廚房出黎,著水鞋濕笠笠咁。。。不過個到地方都大,人唔算多。可以都市人始終未接受到食齋。。。(女朋友:可能我腿太長,個張四方枱係咁俾我撞到膝頭,我又唔夠高,坐得好辛苦。)4.(女朋友:我地一上到去,個呀姐就望住我地,問幾位又冇,帶位冇又。)
用膳時間:8:00pm-9:00pm
之後食個青咖哩,應該係我地味覺有事,完全唔覺個
佢個青咖哩有個鐵兜仔咁。。上菜都好夠熱,不過好快凍左。
下次想試個鑊仔系列,隔離飯香嘛。。
4.(女朋友:我地一上到去,個呀姐就望住我地,問幾位又冇,帶位冇又。)其實佢地見我地坐低左都好快手咁拎茶位同menu 過黎,揮手落單都快,所以都ok.查看更多 — 感到很美好;和 Miya Lau,在觀自在。