2021-10-27
Lunch Set:豬頸肉飯 $78配青檸茶話說本身唔係想食呢間,係想食隔離嗰間。不過去到嘅時候想撞彩睇吓會唔會食1988,又咁岩真係得返一張walkin枱,咁就食下😂朋友話俾我知豬頸肉幾好食,咁我就叫下豬頸肉飯。豬頸肉份量都幾多!豬頸肉肉質嫩口,同埋應該係新鮮燒,因為真係熱辣辣🔥外層有少少焦同仲有少少脆🥰 本身個肉冇咩調味,點埋隔離嗰個酸酸辣辣嘅汁係幾好食❤️ 飯就係正常飯😂 青檸茶都係正常發揮,我飲落去覺得似係酸啲嘅檸檬茶😂不過跟餐飲品來講,杯野真係幾大杯!冇記錯我應該係嗌左少冰少甜,可能唔鍾意比較酸嘅朋友可以叫返正常甜。同埋仲會有其他飲品選擇,青檸梳打奶茶嗰啲都係唔使加錢。不過如果真係要堂食嘅話一定一定要book位,聽其他朋友講其實正常唔會walkin到。同埋距離地鐵站都比較遠,餐廳位置真係比較隱蔽,好似要過咗一個後樓梯暗嘅位先到。同埋我哋嗰日三個人去,三個人都係食咗豬頸肉,又未食過其他嘢,個分數只係反映個豬頸肉飯餐😂
豬頸肉飯 $78
配青檸茶