2020-04-16 122 瀏覽
朋友帶左我去附近一間金黃色的日本料理店,成日聽人講工廈入邊嘅舖頭質素參差,一開始都有啲擔心,但係食落發覺都物超所值既。丼𤅀特選丼($188)兩塊三文魚同兩塊油甘魚都幾肥美,厚切既! 新鮮魚子一大堆; 好驚蝦同帶子肉質會"霉", 但喱間好鮮甜; 最緊要嗰一格海膽唔腥,質地唔算軟身,證明間喱間用料新鮮。整體成個丼都幾足料。芝麻雞翼($58)薄薄雞皮烤得脆,都幾香芝麻味,肉質鮮嫩,味道中上。金菇牛肉卷($28)醬汁比較甜,外層牛肉微焦,好彩金菇比較爽口,味道就中規中矩。大蔥黑豚肉($28)黑豚肉夠厚,juicy既,ok惹味。 (我唔食蔥😅)間鋪環境不在話下,會不停播高登台嘅歌😂 最緊要衛生情況非常理想。係呢啲危險時候食飯都覺得非常安全。整體呢間舖就係 "你俾得咁嘅價錢,畀返一定質素嘅嘢食你",絕對唔會失望,希望大家都支持下。

丼𤅀特選丼($188)

芝麻雞翼($58)
薄薄雞皮烤得脆,都幾香芝麻味,肉質鮮嫩,味道中上。

金菇牛肉卷($28)

大蔥黑豚肉($28)
黑豚肉夠厚,juicy既,ok惹味。 (我唔食蔥😅)