2024-06-17 223 瀏覽
拿拿食評系列 # Four O Five Coffee & Eatery 入到餐廳同店外工廈環境截然不同,餐廳裝潢帶有高級感,灰色調更加顯得有格調~餐廳位置手機信號唔好,要QR Code落單,服務員就比左餐廳Wi-Fi我地連接,未連Wi-Fi之前Menu啲相都Load唔到…我系平日既Lunch Hour過嚟,所以系Lunch Menu,Lunch Set附送餐湯,另外可以跟餐以半價加配飲品~ 我叫左龍蝦汁南非鮑魚大蝦燴飯,份量唔算太多,女仔食岩岩好,但提一提如果想食甜品,就真系要留下肚!我地4個人,除左Lunch Set外,加左2個梳乎厘,完全無諗過錦超大份,上個陣嚇親!平時食開既梳乎厘都系差唔多價錢,但系佢呢個大2倍,超大碟,可能睇相唔覺,但實物你會嚇一跳!如果做飯後甜品,建議3-4個人Share一個,錦就唔會食得錦辛苦!作為拿鐵控,我都系加左杯Latte,唔錯~餐湯*隨餐免費田園沙律或餐湯South African Abalone and Prawn Rice w/ Lobster Sauce龍蝦汁南非鮑魚大蝦燴飯HK$148Rich and creamy sea salt cho

作為拿鐵控,我都系加左杯Latte,唔錯~

*隨餐免費田園沙律或餐湯
HK$148
龍蝦汁南非鮑魚大蝦燴飯
Rich and creamy sea salt chocolate souffle pancake
HK$128
HK$128
Latte
HK$40 *跟餐以半價加配飲品
鮮奶咖啡
呢一餐真系食到有啲吃力,下次唔會點錦多喇~
2024-05-13