有時間行行下街口渴,但係又過咗飲珍珠奶茶嘅quota,其實果汁真係一個好好嘅選擇⁣⁣。🤗 呢間果汁舖,用新鮮生果整,唔加糖,真材實料,啱曬數⁣⁣⁣。😚一去到舖頭就見到⁣⁣⁣⁣⁣好大個手繪board啊!等嘢飲時周圍睇吓:Fatigue Fighter (神石榴,蘋果,金奇異果) [評分:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣果汁係即叫即製,咁就唔會存放太耐而唔新鮮,或者被氧化而流失營養。😉 同時佢係用慢磨機做出嚟㗎,唔同於一般嘅攪拌機會令到入面嘅營養流失。😎 咁樣飲呢杯果汁,就可以確保幾個生果入面大量嘅營養可以直接被身體 大量吸,非常之健康。😲  而且舖頭入面見到好多新鮮嘅生果,見到我點完嘢飲後,係店員親手將生果切開加入慢磨機。🤫 一入落去係好清新嘅果味散出嚟,好似真係食緊生果咁,開頭有蘋果嗰種酸酸甜甜嘅味道,之後慢慢滲出金奇異果個獨有嘅甜美。🥴 飲完之後,我真係即刻精神咗。🤩 遺憾嘅係石榴味就唔太出啦⁣⁣⁣⁣嘞。😅⁣⁣⁣⁣⁣啲裝修真係好鬼死靚呀,超多打卡位。😍 同時呢間舖頭呢啲紙杯特登係搜羅左可生物降解嘅環保紙杯,所以我哋飲緊杯嘢嗰陣係同時為環保出咗一分力⁣⁣⁣⁣⁣!💪⁣⁣⁣⁣

一去到舖頭就見到⁣⁣⁣⁣⁣好大個手繪board啊!

等嘢飲時周圍睇吓:

Fatigue Fighter

⁣⁣⁣⁣⁣

啲裝修真係好鬼死靚呀,超多打卡位。😍

⁣⁣⁣⁣

Fatigue Fighter