餐廳: 壹.01
資訊:

2024-10-25 417 瀏覽
商場餐廳食到悶又唔想同人迫,行多幾步就多個選擇喇~🔸明明我不是章魚燒 $26唔係章魚燒咁究竟係咩嚟?🫨 係炸花枝丸上面吱咗明太子醬呀😆 好盞鬼嘅小食🤭🔸台北夜市小食拼盤 $45想樣樣試少少所以叫咗個小食拼盤,有鹽酥雞、炸花枝丸、台式香腸炸到脆卜卜嘅鹽酥雞細細粒方便入口😋🔸拉絲芝士火腿蛋餅 $45台灣小食唔少得蛋餅,仲要有拉絲芝士🤩 賣相好靚又大份~熱辣辣嘅蛋餅拉絲效果澎湃🤩 外層蛋餅微微脆口,食落煙韌有蛋香,芝士同火腿嘅咸香😋 上面仲有花生碎同微甜嘅醬汁,咸咸甜甜好好味😋🔸薑蔥酥炸排骨飯 $59大大塊排骨覆蓋整個飯面🫨 酥脆得嚟唔會炸得過硬,啖啖肉配埋醬汁唔覺意食晒🤣 除咗上面嘅薑蓉,下面有配菜拌飯,忍唔住一口接一口🤭🔸香蔥紫菜魯肉飯 $61魯肉飯加紫菜呢個拌飯組合會唔覺意食晒成碗飯🤣台灣嘅魯肉飯肥肉多到怕怕,餐廳調整咗肥肉比例,啱本地口味😋🔸珍珠奶茶 $25🔸古早奶茶 $18飲品唔少得珍珠奶茶,大大杯好抵飲!埋單時follow餐廳仲有9折,抵食又好食😋 啱晒觀塘附近返工嘅朋友🤭🐾貓奴足跡🐾🌐壹.01 (觀塘)📍觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖
商場餐廳食到悶又唔想同人迫,行多幾步就多個選擇喇~
明明我不是章魚燒
🔸明明我不是章魚燒 $26
台北夜市小食拼盤
🔸台北夜市小食拼盤 $45
炸到脆卜卜嘅鹽酥雞細細粒方便入口😋
🔸拉絲芝士火腿蛋餅 $45
台灣小食唔少得蛋餅,仲要有拉絲芝士🤩 賣相好靚又大份~
薑蔥酥炸排骨飯
🔸薑蔥酥炸排骨飯 $59
香蔥紫菜魯肉飯
🔸香蔥紫菜魯肉飯 $61
魯肉飯加紫菜呢個拌飯組合會唔覺意食晒成碗飯🤣
台灣嘅魯肉飯肥肉多到怕怕,餐廳調整咗肥肉比例,啱本地口味😋
🔸珍珠奶茶 $25
🔸古早奶茶 $18

飲品唔少得珍珠奶茶,大大杯好抵飲!

🐾貓奴足跡🐾
🌐壹.01 (觀塘)
📍觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖
明明我不是章魚燒