之前已經食過幾次神山拉麵🍜真心覺得喺香港嚟講算係唔錯嘅拉麵店🤤今次又嚟覓食就發現佢哋新出咗嗰期間限定嘅特製浪人蟹湯拉麵🦀仲要有原隻軟殼蟹😍必試啦~#特製浪人蟹湯拉麵💰$88單點 | $118套餐(有沙律+熱帶風味特飲)碗拉麵一送上枱已經聞到濃濃嘅蟹湯味🦀超級令人開胃,未食已經忍唔住係咁聞🤣金黃色嘅湯底蟹味濃厚(諗起都已經想再食)一啖湯一啖拉麵咁食真係非常非常幸福!拉麵嘅質地軟硬適中,我自己鍾意偏軟身嘅拉麵,佢係冧得嚟依然保有彈性嘅質感,十分優秀💯至於原隻軟殼蟹一樣十分抵食😍索曬蟹湯嘅味所以食落脆脆又爆湯🤤唯一可以更好嘅就係上菜之前可能軟殼蟹已經浸咗一陣湯,所以望落冧晒,但依然好好味!總括嚟講$88單價有咁嘅質素嘅蟹湯拉麵,我覺得十分好🥹我胃口唔算好大,有時一碗拉麵都未必食得晒,但呢碗我幾乎連火箭菜都清埋🤣經過見到仲有得食嘅話一定要試試佢!就算無🦀湯拉麵,佢哋其他沾麵同拉麵都唔錯㗎~

#特製浪人蟹湯拉麵
💰$88單點 | $118套餐(有沙律+熱帶風味特飲)

2024-05-19
5 分鐘 (堂食)