今日同朋友嚟到呢間餐廳食午餐,叫咗兩個主菜包括燒雞同埋steak-燒雞非常之嫰,面頭啲香料好好食,而且雞皮好脆,切落去聽到聲㗎! 但我想講下面嘅醬仲好食,其實我唔太肯定係咪南瓜醬,但好香好creamy!!! 用嚟搽麵包超正呀!至於個steak都唔錯,口感幾好,不過我個人唔鍾意食咁生,如果可以有得揀幾成熟就好了!連d薯仔都好好味😋 唯一有少少意見就係個彈熟咗少少,唔夠滑。但成餐飯最大驚喜係個布甸,呢款係店員推介嘅,上面係番薯茸,中間有少少脆餅同cream, 打得好棉密,唔會好膩。而整體布甸唔會過甜,味道剛剛好,呢個一定要試!另外一讚,店員姨姨真係非常有禮貌,臨時問可唔可以寫Happy birthday都幫我哋安排,呢一餐食得開心呢~~

用嚟搽麵包超正呀!