2022-08-10 68 瀏覽
觀塘隱世餃子店🥟------------------------------💛白菜拼韮菜水餃(薄皮)-💵50(12隻)水餃皮好薄🤩可以望到好明顯嘅餡料🥟由日本鹿兒島黑豚肉整成嘅餃子🤤隻隻都好有味😍5洗點醬汁都好好食🥰一咬落去好juicy🙈試完原味之後 可以試吓點餃子汁同埋辣醬👀小篇認為會令餃子不一樣的味道🥸兩款餃子都不錯👍🏻白菜餃嘅鮮甜會更勝一籌👏🏻💛生煎粟米餃(薄皮)-💵58(10隻)一嚟到就好香😽一咬落去個口感好好🤙🏻有香脆嘅外皮同埋甜甜嘅粟米🌽再配自家製嘅辣椒醬🌶️好good🤤好有自己屋企食嘅感覺🤩------------------------------🤤好味度:8.5/10🧚🏻回頭率:7/10蒲公英和牛專門店 (觀塘)🇭🇰觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓F室#觀塘美食 #觀塘 #餃子 #白菜 #豬肉 #粟米 #和牛 #三文魚 #美食 #人氣美食 #情侶好去處 #台灣 #香港 #美食 #香港美食 #吃貨 #觀塘好去處 #食好西 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #hkfoodblog
觀塘隱世餃子店🥟
💛白菜拼韮菜水餃(薄皮)-💵50(12隻)

💛生煎粟米餃(薄皮)-💵58(10隻)
🤤好味度:8.5/10
🧚🏻回頭率:7/10

蒲公英和牛專門店 (觀塘)
🇭🇰觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓F室