2024-12-14
呢一間澳洲扒房風格餐廳Flames食嘢 因為真係超級高質素 主打手拉薄餅 夜晚有live music 🎶 🎵 好值得去 ⭐️Aloha pizza 夏威夷薄餅🍕即製手拉薄餅 餅皮煙韌 上面勁多餡料 有菠蘿火腿 聖瑪澤諾番茄 莫札裡拉芝士 ⭐️Seared Tuna 香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律一片片嘅吞拿魚肉 外面煎到香脆 裏面粉紅色好新鮮配上薄荷醬 火箭菜 櫻桃車厘茄 特別開胃⭐️Truffle Mushroom Linguine 🍄 新鮮黑松露蘑菇扁意粉係我嘅心水之選 香濃嘅忌廉掛上意粉 有好多蘑菇做配料 上面仲灑滿一片片嘅黑松露 十分矜貴⭐️Pumpin soup南瓜湯 超級香滑 南瓜味 濃鬱⭐️Flames Lemonade Mocktail 🍹士多啤梨 加芒果汁 配上迷跌香香草 好fresh 好開胃 色彩好吸引 ⭐️逢一至五晚仲有happy hour 同 live music🎶 每次經過觀塘 我都會再嚟睇下有冇update下新menu
⭐️Aloha pizza
夏威夷薄餅