2024-07-02 164 瀏覽
瑞士雞翼好好食,平時好少食雞翼,但係佢咧度嘅雞翼真係想食多啲🤤佢嘅味道好香而且啲肉好嫩滑,同埋食落又唔會覺得好油,瑞士汁亦都唔會過多,啱啱好!韓式牛肋條飯都好唔錯,個汁少少甜,啲牛肋條炆得夠腍,好易咬,啲肉索曬啲汁,香得嚟又甜甜哋咁好好食~ 同埋佢啲飯好特別地整咗個鴨仔嘅形狀,可惜唔小心撞到影唔到佢咁可愛嘅造型,但係小朋友應該會幾中意但其實除咗嘢食之外佢特別在可以無限任玩board game!!可以話係同朋友/同事聚會或者享受下親子時光嘅好地方~ 入面有好多唔同類型,適合唔同人數嘅board game可以玩,2個人玩又得,一大班人玩都得。成間鋪頭好熱鬧,而且老闆好熱情,會介紹唔同game點玩,根據你想玩咩類型嘅game推薦幾款你揀,老闆仲比咗珍藏嘅我哋玩🤣🤣(尾圖有老闆私伙🤫)‼️特別提下大家,由於餐廳位置有限同埋坐幾耐都得,去之前記得book定位等老闆安排下~ 入口可能比較難搵,可以睇圖2搵點去‼️