打呀💥打呀💥打呀💥打呀💥打放心😂我冇暴力傾向😂我只係形容緊店員製作野飲既過程。不過睇住店員打打打爛𝐝生果,都真係幾舒壓 (辛苦晒店員妹妹🙇🏻‍♀️)雖然店家名叫🍋啊一檸檬茶🍋不過野飲(鮮果)款式好多,唔止檸檬🍋仲會有期間限定款式㊙️夏天咁熱,要解暑 解渴,都要健康 唔邪惡🙆🏻‍♀️~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪污槽邋遢檸檬茶用左黑桑葚🖤 配清香香水檸檬🍋(睇落好深色,所以叫污槽邋遢) .▪覇王桶 • 士多啤梨檸檬茶成日嫌野飲細杯唔夠飲既朋友仔,必揀!飲完依桶真係夠晒𝐆𝐮𝐫,用左新鮮士多啤梨🍓 配香水檸檬🍋,飲落去勁清新💦. 👉🏻用茉莉綠茶🍵茶底,唔會太搶鮮果味😝👉🏻飲到果肉,口感豐富😙👉🏻冰量 • 糖量都可選擇.🈹買𝟏杯野飲 : 送𝟏隻小鱷魚仔🐊(㩒佢有𝐁𝐢𝐁𝐢聲)🈹 𝟏𝟎隻小鱷魚仔 : 可換𝟏杯招牌手打檸檬茶🍹🈹儲滿指定數目 : 可以換大鱷魚毛公仔🐊 .~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
打呀💥打呀💥打呀💥打呀💥打
放心😂我冇暴力傾向😂我只係形容緊店員製作野飲既過程。

雖然店家名叫🍋啊一檸檬茶🍋
不過野飲(鮮果)款式好多,唔止檸檬🍋
仲會有期間限定款式㊙️

夏天咁熱,要解暑 解渴,都要健康 唔邪惡🙆🏻‍♀️
▪污槽邋遢檸檬茶

▪覇王桶 • 士多啤梨檸檬茶
成日嫌野飲細杯唔夠飲既朋友仔,必揀!
飲完依桶真係夠晒𝐆𝐮𝐫,用左新鮮士多啤梨🍓
配香水檸檬🍋,飲落去勁清新💦

👉🏻用茉莉綠茶🍵茶底,唔會太搶鮮果味😝
👉🏻飲到果肉,口感豐富😙
👉🏻冰量 • 糖量都可選擇

🈹買𝟏杯野飲 : 送𝟏隻小鱷魚仔🐊(㩒佢有𝐁𝐢𝐁𝐢聲)

🈹 𝟏𝟎隻小鱷魚仔 : 可換𝟏杯招牌手打檸檬茶🍹
🈹儲滿指定數目 : 可以換大鱷魚毛公仔🐊