黑雨post 返間黑色咖啡店先 ◾️☕️店主係尖沙咀鬧市打造呢間黑色型格咖啡店,仲要612開張 💛 點可以唔支持吓呀 💪🏻 連靚仔咖啡師啲紋身都同咖啡店個style 融為一體,係到飲咖啡,個feel 都零舍唔同Warm Flow 📍$50第一杯無咖啡架,係冰糖燉陳皮檸檬梳打,好特別 😍 陳皮檸檬本身就潤喉,加入梳打之後,好清新,夏天好解渴 👍🏻 咖啡師最後仲放咗菊花係上面,可以一路聞住一路飲,好放鬆Espresso Tonic 📍$50我哋好多時飲嘅espresso tonic都係層次好分明,呢杯雖然貌似係一杯好正常嘅espresso tonic,咖啡師叫我地用匙羹攪勻咗先飲,飲落感覺好爽,同平時飲嘅有d唔同Mexico Taco 📍$42一邊牛肉洋蔥加番茄,夠哂惹味,另一邊牛油果電酸忌廉,清清地中和下,如果個日唔太肚餓都可以過下口癮呀

Warm Flow 📍$50

Espresso Tonic 📍$50

Mexico Taco 📍$42
Mexico  Taco
Mexico  Taco
  • Warm  Flow