2022-02-04
~Deluxe($108)🍳其實已經唔記得咗第一次嚟食咗啲咩🤨,不過見到egg benedict幾吸引就揀咗呢個😝。識我嘅人都知我其實唔係咁鍾意食腸😅,呢個餐有法蘭克福腸🌭,切肉腸同英式豬肉腸三種咁多🙃,梗係要開心share咗佢啦😎。另外幾抵讚係佢嘅薯條🍟,夠晒新鮮熱辣辣又夠脆口😋。egg benedict都唔錯😙,係食到啲蛋汁差啲滴埋落件衫到姐🤣。~All day($98)🥐屋企人叫咗呢個每樣都有少少嘅all day🤓。牛角包夠熱同埋鬆脆🥐,配埋黑松露味濃郁嘅炒蛋🍳絕對係all day breakfast嘅基本配搭呀😆。黑醋沙律🥗食得出帶有少少柚子嘅味道🤔,食落去更加清新😙,仲有兩粒時令嘅車厘子做水果添🍒。~意大利濃朱古力(+$14)🍫飲落去真係幾香濃嘅朱古力味😌,原先見到濃朱古力仲以為會係比較苦澀同埋濃稠少少嘅黑朱古力味🤔。不過相比起我更加鍾意呢一杯甜道同質感啱啱好嘅😚,唔會太膩冬天飲落去更加暖笠笠啊❄️。~ Hazelnut latte($14)☕️記得之前喺度飲過vanilla latte幾好飲諗住試返😚,點知嗰日冇🥲,最後就揀咗Hazelnut黎試吓😌。咖啡加上淡淡嘅榛子味都唔
~All day($98)🥐
~意大利濃朱古力(+$14)🍫
~ Hazelnut latte($14)☕️
記得之前喺度飲過vanilla latte幾好飲諗住試返😚,點知嗰日冇🥲,最後就揀咗Hazelnut黎試吓😌。咖啡加上淡淡嘅榛子味都唔錯🤓,但我個人都係鍾意甜多少少嘅vanilla多啲😗。