2010-07-14 1387 瀏覽
跟女朋友來DINNER,之前睇過大家的食評,都預左麻麻地,不過去到反而覺得OK。大部份BUFFET有的食物佢都有,不過係冷盤差左D。無生蠔,唔太開心。刺身都有5種,切到長方形起角咁,奇怪。龍蝦仔,D味道有DD奇怪,但又唔算難食,壽司就.....見到都唔太想食。熱野大致上滿意,條魚好正好滑,炸蝦都係好食。甜品其實都唔係少,不過我喜歡的CAKE就唔多選擇。雪糕係一杯杯的D記,唔知係咪之前去另一間係食M字頭,總係覺得D記無咁好食,個感覺好唔實在。服務方面,唔大問題,不錯。最覺得不好的,係燈光真係真係太暗,話就話有人覺得浪漫,但我個人認為光DD好D。用VISA就會有15% OFF,埋單三百一個。有網友話他們的食物唔值三百,但我認為當中有一半係畀左個景,所以還接受到。
熱野大致上滿意,條魚好正好滑,炸蝦都係好食。
甜品其實都唔係少,不過我喜歡的CAKE就唔多選擇。
用VISA就會有15% OFF,埋單三百一個。
2010-06-17
慶祝紀念