SUN HARU 係旺角一間主打韓式料理嘅餐廳,本身見隔離位嗌咗二人餐好似好多,驚食唔晒,但點知我哋嗌咗三款,埋單竟然同二人餐差唔多,但唔係好夠飽,又無嘢飲😅 所以想趁機會警世叫大家嗌餐😌!🥞 芝士泡菜煎餅($88)呢個泡菜煎餅比較多麵粉,唔係好食到泡菜嘅爽口,但成個味個人幾鍾意,尤其係表面熔咗嘅芝士🧀,雖然無拉絲,但好食!🍜 五花腩拼肥牛芝士拉麵($68)雖然都係普通韓國拉麵(aka即食麵),但湯底濃郁,帶微微辣味,只係唔太感受到芝士味🤔 至於配料方面,五花腩同肥牛份量都幾足,仲有唔少菜,呢點好抵讚!🍙 雜錦紫菜包飯(雞肉)($48)韓式飯卷就有啲失望,明明嗌咗雞肉,但淨係見到有火腿,完全見唔到有雞肉🫠 同埋份量偏細,建議大家可以嗌其他嘢!📌 整體評價SUN HARU 嘅韓式料理都算不錯,但建議大家唔好好似我哋散嗌咁傻豬,2-3個人嗌返個二人餐比較好!

🥞 芝士泡菜煎餅($88)
芝士泡菜煎餅

🍜 五花腩拼肥牛芝士拉麵($68)
五花腩拼肥牛芝士拉麵

🍙 雜錦紫菜包飯(雞肉)($48)
雜錦紫菜包飯(雞肉)

📌 整體評價

芝士泡菜煎餅