餐廳: 犀牛犀牛 (Wetland Seasons Park)
資訊:

2022-02-04 249 瀏覽
天水圍站📍犀牛犀牛-放假凍冰冰又唔想出街,都係外賣最方便🧋起司薯餅卷餅套餐($46.5)朝早未食早餐,呢個卷餅份量比想像中大,呢個配搭好難會唔好食😹餡料就好似個名一樣,起司同薯餅,如果可以有d醬汁會更惹味,之前去台灣食會有埋生菜,感覺冇咁膩🤪跟餐要左杯店舖推薦嘅凍伯爵歐蕾,因為第一次飲,唔知有幾甜,所以叫左少甜(少25%),一飲落去極甜!建議大家下次要微甜(少75%)😹野飲用左明治奶,好滑,配埋伯爵茶香其實好夾,但因為太甜所以冇辦法試真d😹(以上係女朋友意見,佢淨左半杯比我飲,我都覺得好夠甜😹,洗唔洗微甜就自行決定)起司蛋吐司套餐($40.5)可能我對呢個吐司有expectation,但黎到就好似啊媽細細個準備嘅芝士蛋夾麵包😞有少少失望。如果麵包有烘過,成個感覺會脆身好多,如果有埋醬汁成件事都會唔同左😹跟餐要左店舖推薦嘅凍爆谷奶茶,呢個冇得揀甜度,飲落冇味,好淡,打開個蓋會聞到香甜爆谷味,但飲落冇味😹好極端啊媽咪🥲熱春芽奶綠($21.75)呢個要左少甜(少25%),朋友加左4、5次水都話好甜,聞落好香,但甜到糖尿上腳,其實唔係好試得真個味😹係外賣app叫全單有75折,折左個價就ok嘅,
天水圍站📍犀牛犀牛
放假凍冰冰又唔想出街,都係外賣最方便🧋

起司薯餅卷餅套餐($46.5)

起司蛋吐司套餐($40.5)

熱春芽奶綠($21.75)

係外賣app叫全單有75折,折左個價就ok嘅,原價就真係有d貴。
起司薯餅卷餅
起司蛋吐司