2023-08-26
𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝既幸福事🥰💕訓到自然醒🌞 💕食到高質素𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽💕唔洗趕時間 • 可以慢慢嘆😌💕朋友仔肯𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 (仲係全港𝐍𝐨.𝟐🎖)💕𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥住飲紅酒🍷~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌞 Weekend Brunch ($488/per adult • $323/aged 4-12) 🌞✨前菜 • 薄餅 • 海鮮 • 甜品以自助形式供應 & 咖啡或茶✨想更盡慶𝐝,可加錢升級𝟐𝐡𝐫𝐬 𝐅𝐫𝐞𝐞-𝐅𝐥𝐨𝐰無限飲(有酒精 +$188 • 無酒精 +$98)🥂✨仲有一系列主菜可加配(+$38起/款)▪意式海鮮濃湯 (+$68)勁誇張❣️海鮮份量足料到多過湯,多款新鮮海鮮包括 : 藍青口 • 蜆 • 魷魚 • 大蝦🍲.▪自助吧部份▫️前菜 多款沙律菜🥗可以自由配搭,另外亦有預先已經𝐌𝐢𝐱好既款式 : 忌簾長柄西蘭花🥦 • 黑松露忌廉蘑菇🍄 • 紅菜頭沙律 • 三色甜椒薏米沙律 • 水牛芝士蕃茄🍅….▫️薄餅全港排名🎖第𝟐名𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕又點可以唔嗌😆就大廚👨🏻🍳會係現場半開放廚房位置即叫即焗🔥有𝟓個款式,而我就揀左𝟒式芝士🧀召喚鍾意食
💕訓到自然醒🌞
💕食到高質素𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽
💕唔洗趕時間 • 可以慢慢嘆😌
💕朋友仔肯𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 (仲係全港𝐍𝐨.𝟐🎖)
💕𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥住飲紅酒🍷
✨仲有一系列主菜可加配(+$38起/款)
▪意式海鮮濃湯 (+$68)
▪自助吧部份
▫️前菜
▫️薄餅
全港排名🎖第𝟐名𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕又點可以唔嗌😆
就大廚👨🏻🍳會係現場半開放廚房位置即叫即焗🔥
有𝟓個款式,而我就揀左𝟒式芝士🧀召喚鍾意食藍芝士嘅朋友仔💙批底係軟熟帶少少煙韌,而批邊就有少少脆口💥
▫️海鮮
最重點一定係凍海鮮部份🌊有爆晒膏既龍蝦🦞 • 大大隻厚肉既蟹鉗🦀 • 螺 • 青口 • 凍蝦🦐
另外仲有三文魚🐟 • 吞拿魚 • 魷魚🦑……
▫️甜品
多款蛋糕🎂𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 • 朱古力批 • 朱古力蛋糕 • 芝士蛋糕…大部份都已分件切好左,方便拎🍰
雪糕(自己舀) : 有朱古力 🍫 • 士多啤梨🍓,旁邊仲有雪糕脆筒🍦
生果 : 西瓜🍉 • 菠蘿🍍 • 哈密瓜 • 火龍果 • 西柚 • 橙🍊
▫️麵包 / 芝士 / 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐂𝐮𝐭
脆脆麵包條 • 薄脆片 • 牛角包🥐 • 𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚,𝟒款都好好食😋
幾款芝士🧀(軟 / 硬 • 濃味/ 淡味都有,我最鍾意黑松露個款🖤) • 果乾 • 果仁🌰🥜 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐜𝐮𝐭火腿 / 腸仔🐖
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺所有員工都勁𝐍𝐢𝐜𝐞 • 勁好禮貌🫶🏻
👉🏻主動同客人傾計交流 • 了解食物有冇咩地方需要改善🔍
👉🏻主動收碟,自助吧部份亦都𝐑𝐞𝐟𝐢𝐥𝐥得好快💨
🔺咁岩蘭桂坊仲做緊活動,會有魔術師🪄係餐廳駐場表演,第𝟏次咁近距離睇到魔術,真係特別興奮😆