2018-12-13
呢間放題就系葵芳地鐵站隔離,行完葵廣同媽咪見到就試試。因為見到個門口好似幾得意咁哈哈!😝入面既設計都好得意,好復古同埋好多閃閃燈,各種擺設,好有工業風既味道,打卡一流!同其他放題一樣,呢度都係自己填紙仔,如圖所見,好多選擇,仲有印度薄餅tim!見天氣凍凍地,媽咪叫左個火鍋,有各種丸,菜同肥牛揀,d蔬菜好新鮮,我地揀左個豬骨湯底,都唔錯,如果可以加湯唔系加水就仲好!門口既位置都有d小食可以自己選擇,例如咖喱角,小丸子等等,我就試左小丸子,入面有彈牙章魚,而且木魚碎都好多系面,好有日本風味!再隔離有爆谷同雪糕櫃,呢個真係不得了,有至少10款雪糕,可惜琴日天氣太凍,我同媽咪凈系夠膽試2款哈哈,同埋系有韓國雪糕架!!!講返食物,因為實在太多,所以就揀幾款分享下!呢個花之戀同三文魚壽司好正!個花之戀好足料同埋三文魚好厚身,好有口感。同埋呢度有參加唔浪費食物既行動,所以寫幾多件就黎幾多,唔會浪費食物!刺身方面都好多選擇,仲有三文魚腩tim!!每份都會有冰一齊上!好新鮮,而且都算厚身!三文魚腩都好有油香!因為個人不太喜歡蠔,但係放題都想試試佢,呢個都算creamy,沙律都新鮮同個分量岩岩好!我就好鐘
我就好鐘意食蜆既!呢個分量都好多!有十幾隻,夠鮮甜!
呢個天婦羅,熱辣辣,薄身炸粉,外脆內軟!
飲品可以話我食過咁多放題裡面最多!港式朱古力奶,熱麥精,韓國飲品,日本差,碧泉,甚至各款啤酒都任君選擇!
總結呢間放題唔算貴,而且好欣賞佢個唔做大嘥鬼既參與,咁就可以確保唔會浪費食物!!