2017-12-07 963 瀏覽
星期日下午3:45到,要排隊排到4:30先能入座,不論堂食定外賣,總之係食腸粉都要排,由於店內小,可容納個人數只係15人左右,腸粉制作須時,係我前面排隊的只有4人,都要等大半個鐘環境就真係麻麻,係咁清涼既天氣下都不停有烏蠅飛都幾令人感覺好不衛生,坐門口位置要小心留上有冷氣機滴水叫左兩碟腸粉,一碟蝦米腸,一碟豬潤腸,腸粉皮係薄,但無米味,卷得有點厚,所以不算滑,料係夠,䓤同蝦米都足,但蝦米好多殼,豬潤有掩過,所以味道都ok,口感都不錯,鼓油味無鮮味,油份都多,整體其實只屬一般叫左一杯熱豆漿,豆味重,熱飲更香濃,好包肚,後來要多支外賣,但發生左一點小插曲,最後換左支新,另外要左支桑寄生,又係好濃,超級甜,我要加水一齊先飲到以為網誌好介紹,點知都係好失望,仲要不容易允路呢,食完飽濟到我成晚,相信黎一次都夠

2017-12-03
45 分鐘 (堂食)