2021-09-23 369 瀏覽
女友見到某個APP用分加錢換,望到原價都似幾抵食,而食物都算啱食,唔會勁多甜野,所以就換咗一試,其實平咗$22咋😂兩點九、十個字到咗,都要等一陣,好彩好快有位,仲要位置唔錯添😁 不過係呢種 café 食,咩都自助了,出去落完單等叫⋯⋯等咗十分鐘左右,有得食😍最底層就最啱食,第二層都唔算多甜點,幾個fruit tart幾好,雖然係甜點,但有少少生果就好好多,跟住嘅朱古力物體,對我倆嚟講就甜咗少少,但好彩有咖啡,如果唔係,我哋都未必食得哂啲甜點😛 不過都要包走一個 scone 同兩塊朱古力😝 第一層就係兩個 scone,原味同提子,好可惜,明明見人哋啲相係有 fruit jam & crème friache,但我哋今次就冇!美中不足!同埋應該係有一件 cheese cake,但變咗兩件都係 Opera 🤨食女咁上下先叫咖啡,我倆最怕放到杯咖啡凍晒⋯⋯所以落單時講咗遲啲先出咖啡😝 兩杯都係cappuccino,nice 😌😌

Afternoon  Tea  Set

Afternoon  Tea  Set