餐廳: 漁樂 (富泰商場)
資訊:

2019-01-30 157 瀏覽
屋企樓下開了間漁樂,好多人等位,今日就去食個早餐,星期六早上冇人等位,入到去仕應叫我們坐二人枱,我們想坐卡位,但仕應說繁忙時間要坐二人枱,可惜當時冇人等位同好多吉枱。所以我們照坐卡位。其實可以彈性處理!!!叫了兩個早餐,餐飲是奶茶,華田,可是用膠杯上,奶茶味道是好滑,香,華田也夠濃,如果用瓦杯會更加好。餐蛋治烘底,燶左dd,夠熱,餐肉不是厚身,味道好好,麵包夠脆。入面有d牛油,蛋夠滑身。火腿通粉小的,什菌炒蛋,厚多士,多士香同脆,有d牛油唔算多,好味!蛋入面好多什菌,好香好食。火月退通粉,濃湯底,火腿夠多,通粉細細粒唔會煮到過淋。好食!!早餐選擇很多呀!!

早餐選擇很多呀!!

2019-01-12
早餐