2020-02-13 57 瀏覽
食西餐食到悶悶地 🤔 , 今日黎到諾士佛臺去一間新開嘅泰國餐廳 ! 一上到嚟就見到好靚嘅擺設 😉, 地方非常闊落 , 坐得舒服 !! 食物選擇都幾多 , 而且價錢合理 🤗 肉碎生菜包 (豬) ($88)可以揀豬或雞肉 , 好大份呀 , 我哋揀咗少辣 , 豬肉唔會嚡口 , 而且充滿泰式香料味道 , 🤤🤤 好食 !泰式炒金邊粉 ($98)賣相一流 ! 有 3 隻蝦 , 花生碎同辣椒係另上 , 可以根據自己口味加番好大份 🤓 , 味道唔錯 , 略嫌炒金邊粉濕咗少少 ~泰式炭燒豬頸肉 ($98) 炭燒豬頸肉係去泰國餐廳必叫嘅食物 ! 點埋醬汁 , 辣辣地酸酸地 , 非常開胃 ~ 飛天通菜 ($78)上菜熱辣辣 ! 抵讚 👍 ! 同樣係好大份 !! 夠辣夠惹味 !! 店員仲送左甜品比我地食 ~ 滿足的一餐 ~整體嚟講 , 食物全部大大份 , 係尖沙咀諾士佛臺做到呢個價位非常抵食 , 而且坐得舒服 !

肉碎生菜包 (豬) ($88)
泰式炒金邊粉 ($98)
好大份 🤓 , 味道唔錯 , 略嫌炒金邊粉濕咗少少 ~
泰式炭燒豬頸肉 ($98)
飛天通菜 ($78)
店員仲送左甜品比我地食 ~ 滿足的一餐 ~

• 肉碎生菜包