2020-10-13
因為出左新野,又好奇心發作去試~名叫滿城盡嗌黃金批,幾有趣啊個名對鹹蛋黃醬情有獨鍾,又真係幾新潮、有創意個搭配:龍眼肉、車厘茄、蟹肉、桃。怕伏,就買個芝心大批肉食大王,再$22加點個迷你批試一試個新品。外賣自取有八折,大細既對比如圖。網上落單再慢慢行去舖取好快唔洗等,全程10分鐘就熱辣辣到手!非常有效率。買到返屋企趁熱食正啊!好心急食個鹹蛋黃醬蟹肉,個醬底豐富鹹香,鹹蛋黃醬同芝士真係無得輸,不過美中不足係鹹香中帶甜,有些突兀。甜既部分有:桃肉、龍眼肉塊、車厘茄,三樣都係多汁鮮甜既,龍眼肉塊,咬落去口感似柚子肉咁爆汁,其實係好好食。不過夾埋一齊食,就有點不協調。鹹鹹香香又甜甜地,唔係咁夾。6/10分。始終呢個新嘗試,老實講係幾突破,值得鼓勵。絕對比抹茶紅豆pizza好太多太多。肉食大王就一直都覺得好好食,特別係~辣肉腸係我至愛,仲有火腿、牛肉粒、雞肉、五香肉粒。全部都係肉呀~~好多芝士係面、有拉絲,仲芝心!甚得我心啊,即整既pizza鬆軟熱辣辣,唔會又乾又硬。辣肉腸同其他配料都豐富!一個人都可以食半個大批,7.5/10分芝心個批邊好足料,大大舊芝士係入邊。天瑞既PHD服務態度好好,友善又
買到返屋企趁熱食正啊!
鹹鹹香香又甜甜地,唔係咁夾。6/10分。
芝心個批邊好足料,大大舊芝士係入邊。
天瑞既PHD服務態度好好,友善又有效率,一直都有買開,係比其他pizza店質素高。