招聘中
薪金面議
27天前
2024-11-15 138 瀏覽
見到壽司郎社交平台出左11月新野,即刻去排隊拎飛試下先😍-炸蝦排配他他醬好好食!壽司郎嘅炸物一向都唔錯,呢一個蝦餅佢入邊幾乎全部都係蝦肉,咬落去食到明顯蝦粒,好彈牙😍我嗌咗兩碟,兩碟都好似係剛剛炸起咁,嚟到仲好熱👍👍-灸燒焦糖鵝肝呢個係我見到佢個post最期待嗰一樣嘢,因為見到好多comment都話呢個好好食,但係食落反而我自己覺得個焦糖搶得太多味道,我食到好後面先食到有啲啲鵝肝味,所以係有少少失望嘅。-寒獅魚好食!魚油好多,我呢個唔係腩位,係食咗一舊先記得影相,所以本應一碟係有兩舊,同埋本身佢條魚有啲甘甘地嘅味道,好好食-帶子嗌咗個金碟帶子,上到嚟係真係好大粒,但係略嫌個口感偏腍。-炸魷魚壽司(唔記得個名)一貫作風,炸漿好食,魷魚亦都比起之前食嘅大條返,基本上食一條都好似已經霸咗三份一個胃😂特別一提,11月壽司郎做緊赤醋飯,不過我呢晚食覺得醋好似太多,食咗幾嚿飯之後已經覺得好酸😣
見到壽司郎社交平台出左11月新野,即刻去排隊拎飛試下先😍

-炸蝦排配他他醬

-灸燒焦糖鵝肝

-寒獅魚

-帶子

嗌咗個金碟帶子,上到嚟係真係好大粒,但係略嫌個口感偏腍。

-炸魷魚壽司(唔記得個名)